Week 41 (archief 2023)

  • Conflict Israël-Palestijnen

    Het bestuur reageert op het conflict in het zuiden van Israël en schrijft onder meer dat we met pijn in het hart ongewild getuige zijn van ontstellende beelden. "Maar zelfs in het heetst van de strijd zien we gelukkig ook hoopvolle tekenen van menswaardigheid." En verder: "Om op het bekende gedicht van Henriëtte Roland Holst te variëren: De zachte democratische krachten zullen zeker winnen in ’t eind. Laat je door niemand iets anders wijsmaken." Zie onderstaande brief.

    Conflict Israël-Palestijnen.pdf

    Gepubliceerd op

  • Vacature online content marketeer

    Wie wordt onze nieuwe collega?

    Omdat een collega’s van de landelijke organisatie een nieuwe uitdaging heeft gevonden, zoeken wij een Online Content Marketeer. Herken jij je in het profiel, aarzel dan niet om snel te reageren op deze uitdagende betekenisvolle vacature.

    Vacature Online Content Marketeer.pdf

    Gepubliceerd op

  • Tweedekringdag

    Vóór de Tweedekringdag op 5 november zamelen we nieuw speelgoed en nieuwe boekjes in. Deze gaan naar stichting Kinderen van de Voedselbank, voor kinderen die zelden iets nieuw krijgen. Verzamel de spullen samen in de gemeenschap en geef ze mee aan de tweedekringers. Geen kring in jouw gemeenschap? Neem contact op met een buurgemeenschap! Kijk op de website voor meer informatie.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagenah7a.png

    Broeder Marten van der Wal brengt zondag met (een deel van) de gemeenschappen Breda, Eindhoven en Tilburg een bezoek aan het Parlamentarium in Brussel.

    Gepubliceerd op