Week 27 (archief 2023)

  • Informatiebijeenkomst bestuur voor leden

    Donderdag 8 juni was er een informatiebijeenkomst van het bestuur voor leden. Tijdens deze bijeenkomst werden de leden/sympathisanten bijgepraat over de ontwikkelingen in het genootschap. De vragen die gesteld werden, hebben we met de antwoorden op een rijtje gezet. Je vindt ze op de website.

    Gepubliceerd op

  • Jaarverslag 2022

    Het jaarverslag 2022 van het Apostolisch Genootschap is gepubliceerd. Je vindt het op de website. In het verslag lees je meer over de activiteiten van het genootschap in 2022, de meerjarenvisie, de financiële verslaglegging en de ambities voor 2023.

    Gepubliceerd op

  • Landelijke samenkomsten

    Zondag 9 juli zijn er weer drie (online) samenkomsten: een landelijke eredienst vanuit gemeenschap De Zaan (locatie Zaandijk), een landelijke overdenking en een interactieve samenkomst. Het thema van de samenkomsten is 'Wat niet is kan nog dromen'.

    De landelijke eredienst wordt verzorgd door broeder Rob Groen (geestelijk verzorger gemeenschap Amsterdam-Noord) en zuster Jannij Landheer (voorganger gemeenschap De Zaan).

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtube.com/live/C6G2UCjwEyk?feature=share

    De landelijke overdenking wordt uitgezonden vanuit Eindhoven. Sprekers zijn zuster Maike Liebregts (voorganger gemeenschap Eindhoven) en broeder Edwin de Wit (districtvoorganger district Harderwijk) 

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtu.be/T7txyLt1wE4

    De online interactieve ontmoeting met broeder Steven Geldof (voorganger gemeenschap Purmerend) start om 11.00 uur. Doe je mee?

    Tijd: 11.00 -12.00 uur

    Link: https://us06web.zoom.us/j/85836503170

    Een overzicht van alle samenkomsten vind je op de website. Je vindt daar ook informatie over samenkomsten die je kan terugkijken en ondertitelde uitzendingen.

     

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image4f0o5.png

    Broeder Marten van der Wal is komende zondag in de gemeenschap Twickel. Zuster Nanda Ziere is deze zondag bij het jubileumconcert in Den Haag.

    Gepubliceerd op