Landelijke mededelingen week 10

  • Wie is waar?

    imagexx1mo.png

    Zuster Nanda Ziere en haar man zijn deze week weer goed thuisgekomen uit Perth. Blij en vol met dankbaarheid en mooie herinneringen.

    Broeder Marten van der Wal sluit komende zondag aan bij de landelijke interactieve samenkomst.

     

    Gepubliceerd op

  • Vacatures uitvoerend bestuur

    Wij hebben u via de mail laten weten dat Annemieke Floor- Schreudering door de Raad van Toezicht is benoemd tot voorzitter van het bestuur van het Apostolisch Genootschap.

    In aansluiting op deze benoeming gaat de Raad van Toezicht nu op zoek naar een bestuurder Financiën en een bestuurder Operationele Zaken. Hieronder vindt u de vacatureteksten:

    Vacature Bestuurder Operationele Zaken.pdf

    Vacature Bestuurder Financiën.pdf

    Als u zich herkent in deze vacature en graag invulling wil geven aan een van deze betekenisvolle plekken in het genootschap, nodigen wij u van harte uit te solliciteren.

    Gepubliceerd op

  • jaarlijkse Van Oosbreelezing

    Zaterdag 1 april a.s. is de jaarlijkse Van Oosbreelezing. Centrale vraag tijdens de bijeenkomst: Hoe bereid je het jonge kind een warm welkom? 

    Inleiders zijn broeder Marten van der Wal, eerstverantwoordelijk voorganger en dominee Stijn van der Woude van de Protestante gemeente in Zutphen.
    De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van gemeenschap Eemland in Amersfoort en start om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Meer informatie - ook over de aanmelding - vind je op de website.

     

    Gepubliceerd op

  • landelijke erediensten en overdenkingen

    Zondag 12 maart zijn er twee inspiratiesamenkomsten, een landelijke eredienst én een  kinderinspiratiedienst. Op www.apgen.nl/onlineontmoetingen vind je een overzicht van de samenkomsten en de link naar de betreffende samenkomst. Hieronder staan ze ook vermeld.

    1) Landelijke eredienst

    De landelijke eredienst wordt live uitgezonden vanuit het gebouw van gemeenschap De Berkel. Deze (online) eredienst heeft als thema verbondenheid. De dienst wordt verzorgd door zuster Marieke van Driel en broeder Robert Schokker, beiden zijn districtsvoorganger van het district Almelo.


    2) Landelijke overdenking

    Deze online landelijke overdenking wordt uitgezonden vanuit Natuurgebied Meinderswijk bij Arnhem. Het thema is verbondenheid. De overdenking wordt verzorgd door broeder Ralph Koenis en zuster Sofie Cornelissen uit gemeenschap Arnhem.


    3) Interactieve samenkomst

    Deze online interactieve ontmoeting heeft als thema verbinding. De ontmoeting duurt ongeveer een uur. Doe je mee?

    • Tijd: 11.00 - 12.00 uur
    • Aanmelden kan via https://event.webinarjam.com/channel/maart2023.
    • Kun je er niet bij zijn maar wil je de ontmoeting later terugkijken? Meld je dan toch aan, dan krijg je 13 maart per e-mail de link toegestuurd.

    4) Kinderinspiratiedienst

    De kinderinspiratiedienst is in het gebouw van gemeenschap Hoogeveen aan de Van Limburg Stirumstraat 84. We nodigen alle kinderen van 6 - 12 jaar en hun ouders van harte uit om bij de dienst aanwezig te zijn.

    • Ben je benieuwd waar de dienst over gaat? Kijk dan alvast hier naar een kort filmpje.
    • Tijd: 10.00 - 11.00 uur
    • Je kunt de dienst ook thuis of met de kring online

    N.B. Deze dienst is een openbaar toegankelijke online dienst. In verband met de privacywetgeving is het daarom belangrijk dat beide ouders schriftelijk toestemmen dat hun kind in beeld kan komen; dit geldt voor kinderen onder de 18 jaar. Het ondertekende formulier moet meegenomen worden naar Hoogeveen. Je vindt het formulier op de website.

    Gepubliceerd op