Terug naar activiteitenoverzicht
15 september 2024

Ontdek de Vrede

Zaandam

De Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek (SSPZ) organiseert als Ambassade van Vrede op zondag 15 september voor de tweede keer het evenement ‘Ontdek de vrede’ op het Hembrugterrein.

Je bent welkom vanaf 14.00 uur, Burgemeester Hamming zal het evenement om 14.15 uur openen. Vervolgens is er tot 18.00 uur van alles te doen en te ontdekken.

Giovanni Masetti, verhalenverteller neemt je mee met vredige Sprooksels en vertellingen. In het Museum of Humanity kun je de prachtige portretten bekijken en luisteren naar de muziek van harpiste Gonda Kaai, het vrouwenkoor Femmes Vocales en het Barbershopkoor The Brothers. Ook is er ruimte om stil te staan bij de vrede in jezelf en een kaarsje te branden. Bij Bind kun je meedoen met de workshop Woordschittering van Marloes Beets en buiten op het grasveld zijn er diverse tafels om in gesprek te gaan met mensen met een persoonlijk verhaal over oorlog en vrede. Er is een workshop improvisatietheater door Jacob Passander en er is muziek door de Zaanse OST band, Blue Joe en het Koor aan de Zaan.

Een volledig overzicht van het progamma kun je hier downloaden.

Deelname is gratis, een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld. Meer informatie op de website www.ontdekdevrede.nl en op www.samenbindendeprojecten.nl

Waar en wanneer?

Datum
zondag 15 september 2024
Tijd
14:00 - 18:00 uur
Locatie
Museum of Humanity en Bind, Middenweg 107, Zaandam
Contactpersoon
Marja Geldof