Terug naar activiteitenoverzicht
30 juni 2024

Gesprekswandeling voor jong en oud

Veenendaal

Op zondag 30 juni staan we tijdens een wandeling door de natuur van Kwintelooijen in Veenendaal stil bij de tijd van midzomer: het midden van zomer, waarin alles op zijn volle kracht bloeit en aanwezig is. Welke invloed heeft dat eigenlijk op ons? Op de keuzes die we maken? Ons leven? De volwassenen gaan aan de hand van bewustmakende, verdiepende vragen met elkaar al wandelend in gesprek hierover.

Terwijl de kinderen dit seizoen al spelend gaan ervaren en ontdekken. Dus, trek lekker zittende kleding aan, wat uiteraard vies mag worden! We zullen ons verwonderen over de kracht in de natuur, leven ons uit met takken en bloemen en spelen ook vast een bijzonder verstoppertje. Kom je ook? Wil je een vriendje/vriendinnetje meenemen? Hartstikke leuk! Dit geldt overigens ook voor de volwassenen 😊

We verzamelen tussen 09.45 - 10.00 uur bij parkeerplaats Kwintelooijen voor de gezamenlijk start. Na een uurtje wandelen en spelen in het bos, genieten we rond 11.15 uur van een drankje en wat lekkers in ons gebouw in Veenendaal-Wageningen (Goudmos 2).

Waar en wanneer?

Datum
zondag 30 juni 2024
Tijd
9:45 - 12:00 uur
Locatie
Verzamelen bij parkeerplaats Kwintelooijen (Rhenen)
Contactpersoon
Meld je vóór 28 juni aan bij Caroline van Muijen via: ccvmuijen@gmail.com. Vermeld ook hoeveel personen meewandelen en hoeveel kinderen gezellig meegaan (+ leeftijd).