Terug naar activiteitenoverzicht
17 oktober 2024

Gesprekswandeling in het maanlicht 'verstilling'

Amstelveen

Wandelen in het maanlicht is magisch. We lopen ’s avonds door het Amsterdamse Bos langs speelweides, vijvers en onder machtige bomen. Je laat je dagelijkse beslommeringen even achter je en gaat in gesprek over het thema verstilling.

De volle maan brengt ons dichter bij ons gevoel. En de natuur geeft ontspanning en rust. Prima uitgangspunten voor een open en goed gesprek. En een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen.

In tweetallen ga je in gesprek over het thema van deze wandeling. Wat betekent verstillen voor jou? Hoe doe je dat? Wanneer en waar kom je tot rust? Aan de hand van vragen wissel je met elkaar van gedachten en ontstaan er vaak nieuwe inzichten.

Meld je aan en wandel mee

Stuur een e-mail naar amsterdamontmoet@apgen.nl o.v.v. ‘Gesprekswandeling 17 oktober’, vermeld met hoeveel personen je komt en je 06-nummer zodat we je snel kunnen bereiken als de wandeling door weersomstandigheden moet worden afgelast. 

Praktische zaken

  • De wandeling is ca. 6 km en is onder begeleiding
  • We starten om 19.30 uur, dus wees op tijd
  • Kosten: na afloop kun je een bijdrage doen voor wat deze gesprekswandeling je waard was via een Tikkie of QR-code

Over Amsterdam Ontmoet

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit. 

Kijk voor alle activiteiten van Amsterdam Ontmoet op: apgen.nl/amsterdamontmoet.

Waar en wanneer?

Datum
donderdag 17 oktober 2024
Tijd
19:30 - 21:00 uur
Locatie
verzamelen bij Mini Captain, Amsterdamse Bos, De Duizendmeterweg 4, Amstelveen