Landelijke mededelingen week 9

  • landelijke erediensten en overdenkingen

    Zondag 12 maart zijn er twee inspiratiesamenkomsten, een landelijke eredienst én een  kinderinspiratiedienst. Op www.apgen.nl/onlineontmoetingen vind je een overzicht van de samenkomsten en de link naar de betreffende samenkomst. Hieronder staan ze ook vermeld.

     

    1) Landelijke eredienst

    De landelijke eredienst wordt live uitgezonden vanuit het gebouw van gemeenschap De Berkel. Deze (online) eredienst heeft als thema verbondenheid. De dienst wordt verzorgd door zuster Marieke van Driel en broeder Robert Schokker, beiden zijn districtsvoorganger van het district Almelo.

    2) Landelijke overdenking

    Deze online landelijke overdenking wordt uitgezonden vanuit Natuurgebied Meinderswijk bij Arnhem. Het thema is verbondenheid. De overdenking wordt verzorgd door broeder Ralph Koenis en zuster Sofie Cornelissen uit gemeenschap Arnhem.

     3) Interactieve samenkomst

    Deze online interactieve ontmoeting heeft als thema verbinding. De ontmoeting duurt ongeveer een uur. Doe je mee?

    • Tijd: 11.00 - 12.00 uur
    • Aanmelden kan via https://event.webinarjam.com/channel/maart2023.
    • Kun je er niet bij zijn maar wil je de ontmoeting later terugkijken? Meld je dan toch aan, dan krijg je 13 maart per e-mail de link toegestuurd.

    4) Kinderinspiratiedienst

    De kinderinspiratiedienst is in het gebouw van gemeenschap Hoogeveen aan de Van Limburg Stirumstraat 84. We nodigen alle kinderen van 6 - 12 jaar en hun ouders van harte uit om bij de dienst aanwezig te zijn.

    • Ben je benieuwd waar de dienst over gaat? Kijk dan alvast hier naar een kort filmpje.
    • Tijd: 10.00 - 11.00 uur
    • Je kunt de dienst ook thuis of met de kring online

    N.B. Deze dienst is een openbaar toegankelijke online dienst. In verband met de privacywetgeving is het daarom belangrijk dat beide ouders schriftelijk toestemmen dat hun kind in beeld kan komen; dit geldt voor kinderen onder de 18 jaar. Het ondertekende formulier moet meegenomen worden naar Hoogeveen. Je vindt het formulier op de website.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image07wa2.png

    Op zondag 5 maart komt broeder Van der Wal (online) samen met gemeenschap de Wereld vanuit Berg en Dal.

    Op woensdag 22 februari zijn zuster Nanda Ziere en haar man vertrokken naar Perth. Vanuit Perth liet ze ons weten: ‘Vanaf donderdagavond 23 februari een variëteit aan gemeenschappelijke en persoonlijke ontmoetingen gehad. Ik ben heel dankbaar dat ik hier mag zijn en ervaar wat een prachtige mensen hier zijn en krachtige gemeenschap er is. Dinsdag 7 maart hopen we weer veilig thuis te zijn.'

    Foto Perth 2.jpg

    foto Perth.jpg

    Gepubliceerd op

  • eredienst en reünie Breda

    De aanmeldingstermijn voor de (laatste) eredienst en reünie op zondag 16 april in het gebouw van Breda is verlengd tot 13 maart. Aanmelden kan via de website.

    Vanaf mei zal men samenkomen in gebouw 'De Ruimte' aan de Heuvelstraat 52B. Nadere informatie volgt binnenkort. Als je ooit deel uitmaakte van gemeenschap Breda, nodigen we je graag uit voor de:

    • eredienst van 10.00 - 11.30 uur en/of
    • reünie van 12.00 - 14.00 uur

    Na de dienst is er koffie/thee en iets lekkers en tijdens de reünie een hapje en een drankje. Er is volop gelegenheid om elkaar te spreken en herinneringen op te halen. Bijvoorbeeld door de tentoonstelling te bezoeken. Wij kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten. Vragen kun je mailen aan jschonewille@apgen.nl 

     

     

    Gepubliceerd op