Landelijke mededelingen week 7

  • Wie is waar?

    image1amlg.png

    Op zondag 19 februari is broeder Marten van der Wal in de gemeenschap Lemmer.

    Zuster Nanda Ziere is van 23 februari tot 6 maart in de gemeenschap Perth. Ze zegt daarover: “Ik vind het een heel bijzonder voorrecht de gemeenschap te mogen leren kennen. Het is mij vele malen op allerlei manieren voorgedaan: opzoekende liefde. Daarvoor reis ik graag af naar ‘down under’.”

     

    Gepubliceerd op

  • Eredienst en reünie Breda

    Zondag 16 april is de laatste eredienst in ons gebouw in Breda. Het gebouw is verkocht. Als je ooit deel uitmaakte van gemeenschap Breda, nodigen we je graag uit voor:

    • de eredienst van 10.00 - 11.30 uur (er zijn 65 zitplaatsen beschikbaar) en/of
    • een reünie van 12.00 - 14.00 uur


    Wil je vóór 6 maart laten weten of je aanwezig bent bij de eredienst en/of reünie? Dat kan via de website.

    Na de dienst is er koffie/thee en iets lekkers en tijdens de reünie een hapje en een drankje. Er is volop gelegenheid om elkaar te spreken en herinneringen op te halen. Bijvoorbeeld door de tentoonstelling te bezoeken. Wij kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten. Vragen kun je mailen aan jschonewille@apgen.nl.

     

    Gepubliceerd op

  • Weekbriefschema

    Sinds enige tijd staat boven de weekbrief alleen het weekbriefnummer vermeld en is er gekozen om ‘voor zondag …’ weg te laten. Het gevoel dat de weekbrief voor meerdere momenten en vormen te gebruiken is ligt daaraan ten grondslag. Voor het terugzoeken van weekbrieven is het echter niet praktisch gebleken. Daarom is er bij de weekbrief op de website een overzicht geplaatst waarin terug te vinden is voor welke zondag een weekbrief is geschreven.

     

    Gepubliceerd op