Week 50 (archief 2023)

  • Kerstwijding voor kinderen

    Speciaal voor de kinderen van hun gemeenschap maakten enthousiaste leden uit Amsterdam Watergraafsmeer een prachtig boekje rond de kerstwijding. Hierin staan de drie verhalen uit de kerstwijding, maar je vindt er ook vragen, kinderkoorliederen en puzzeltjes. Iedere gemeenschap mag er gebruik van maken. Het boekje kun je zelf printen en je kunt gebruikmaken van de handleiding en ProPresenter-bestanden om het te integreren in de kerstwijding zelf. Je vindt de materialen op de website.

     

    Gepubliceerd op

  • Kerstconcert Perth

    Gemeenschap Perth heeft haar buren, familie en vrienden uitgenodigd voor een Kerstconcert op zondag 17 december 2023, 12.00 uur Nederlandse tijd. Of je nu op zoek bent naar een moment van bezinning of gewoon op zoek naar een feestelijke sfeer, dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Via deze YouTube link kan je het concert live bijwonen, of later bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=nQlvCzlE07U

    Gepubliceerd op

  • Aftermovie kerstontmoeting

    Afgelopen zondag was er een prachtige kerstontmoeting met jongeren op Berg en Dal. Van deze ontmoeting is een video gemaakt die de sfeer en de inhoud van de dag goed laat zien. 

    Gepubliceerd op

  • Cursus religieus-humanisme met Hans Alma

    Op 8 maart start de vierdelige cursus religieus-humanisme. Deze staat open voor alle geïnteresseerden. Je kunt via het Leercentrum opgeven of een mail sturen aan Michel Post: mpost@apgen.nl. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers.

    Gepubliceerd op

  • Vacature voorzitter IBO-SMPR

    Het Apostolisch Genootschap is samen met acht andere kerkgenootschappen aangesloten bij het Interkerkelijk Bestuurlijk Overleg - Seksueel Misbruik in Pastorale Relaties (IBO-SMPR). Het meldpunt SMPR is er voor de eerste opvang van mensen die seksueel misbruik in een pastorale relatie hebben ervaren en biedt een luisterend oor. Het IBO-SMPR is op zoek naar een voorzitter (vrijwillig).

    Wil je een bijdrage leveren aan een veilige kerk en wil je met betrekking tot het meldpunt SMPR jouw kennis en ervaring inzetten om het bestuurlijk overleg te leiden? Dan is IBO-SMPR naar jou op zoek.

    Voor meer info klik op onderstaand document.

    voorzitter IBO-SMPR.pdf

     

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagevyv1.png

    Zondag 17 december is broeder Marten van der Wal bij de broeders, zusters en jongeren in de gemeenschap Eemland (locatie Amersfoort). Zuster Nanda Ziere is die ochtend in de gemeenschap Deventer.

    Gepubliceerd op