Landelijke mededelingen week 5

  • Wie is waar?

    imagemzcbq.png

    Zaterdag 4 en zondag 5 februari is zuster Nanda Ziere in Ermelo bij een verdiepingsweekend van Scala. Deze keer met als gast theoloog en filosoof Paul van Tongeren.

    Al langere tijd ontvangt zij de nieuwsbrieven van deze organisatie. Graag sluit zij deze keer aan vanwege de vraagstukken waarmee de mensen van Scala zich bezighouden. Voor meer informatie over Scala klik hier.

    Op maandag 6 februari geeft zuster Nanda Ziere een lezing over ‘’Proberen” in Roermond Klik hier voor meer informatie.

    Broeder Marten van der Wal is op 12 februari in de gemeenschap Zoetermeer en 19 februari in de gemeenschap Lemmer

    Gepubliceerd op

  • Bibliotheek online

    Betreft: Bibliotheek online

    Ben je weleens op zoek naar artikelen, verhalen, muziek, video’s, gedichten of weekbrieven over een bepaald onderwerp? Voor het voorbereiden van een eredienst, gespreksavond, jeugdkringsamenkomst of gewoon ter verdieping, voor jezelf? Kijk dan in de nieuwe Bibliotheek online. De Bibliotheek online bevat informatie over religieus-humanistische onderwerpen, apostolisch en niet-apostolisch. Het systeem wordt continu aangevuld, maar er zijn al ruim 1800 items beschikbaar. De informatie is makkelijk doorzoekbaar via allerlei combinaties van trefwoorden. Op de website lees je er meer over.

    Om je wegwijs te maken in de Bibliotheek online organiseren we voor het district Amstelveen op woensdag 15 februari een informatieavond in de plaats van samenkomst te Almere, Simon van Collemstraat 3. Aanvang is om 20.00 uur. Meld je hier aan om de informatieavond bij te wonen.

    We zien je graag in Almere (of een van de andere informatieavonden) en hopen dat je een enthousiast gebruiker wordt.

    Team Bibliotheek online,

    bibliotheekonline@apgen.nl

     

    Gepubliceerd op