Week 49 (archief 2023)

  • Landelijke samenkomsten

    Zondag 10 december zijn er weer drie (online) samenkomsten: een landelijke eredienst, een landelijke overdenking en een interactieve samenkomst. Het thema van de samenkomsten is: Een universeel verlangen


    De landelijke eredienst met apostolische rituelen wordt live uitgezonden vanuit het gebouw van gemeenschap Amsterdam-Slotervaart. De voorgangers zijn zuster Lilian Diem (geestelijk verzorger Nieuwegein) en broeder Tim Kroes (geestelijk verzorger Amsterdam-Slotervaart).

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: : https://youtube.com/live/RHCJoTFs0e0?feature=share


    In de landelijke overdenking zoeken de schrijvers van de kerstwijding Judith de Vries, Reinier Demeijer en Naomi Ziere elkaar op in deze donkere decemberdagen voor een gesprek over de thema’s bevrijd, geliefd en verbonden. Aan de hand van persoonlijke verhalen van Tobias, Natalia en José nemen de schrijvers je mee. Herken jij jezelf in een van de verhalen?

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtu.be/HhZKrWx_5tI

    In de online interactieve ontmoeting met broeder Steven Geldof staan we stil bij het thema 'Een universeel verlangen'. Doe je mee?

    Tijd: 10.00 - 12.00 uur

    Link: https://us06web.zoom.us/j/85836503170


    Overzicht
    Een overzicht van alle samenkomsten vind je op de website. Je vindt daar ook informatie over samenkomsten die je kan terugkijken en ondertitelde uitzendingen.

    Gepubliceerd op

  • Kerstwijding

    Meld je kerstwijding aan! Zijn er gasten welkom bij jullie kerstwijding? Vergeet dan niet om vóór 14 december de datum en tijd door te geven via dit formulier. Alle kerstwijdingen waar gasten welkom zijn, vind je op www.apgen.nl/kerst2023.  

    Wil je nog promotiematerialen bestellen? Stuur dan een mail naar het secretariaat. Posters, flyers en extra kerstwijdingsboekjes zijn t/m 21 december nog af te halen op ’t Hoogt in Baarn.

    Gepubliceerd op

  • Inschrijven voor Zürich

    Het duurt nog even, maar in het najaar van 2024 is de bikersdienst in Zürich! Ben je zelf motorrijder en lijkt het je leuk om mee te rijden naar Zürich? Of wil je alleen bij de dienst zelf aanwezig zijn? Lees er meer over in de Bikersbrief, en meld je alvast aan voor de rit!

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    Zaterdag 9 december zijn zuster Nanda Ziere en broeder Marten van de Wal naar een uitvoering van Lessons en Carols in de St. Joriskerk in Amersfoort.

    Op zondag 10 december is er een kerstontmoeting voor jongeren op Berg en Dal met broeder Marten van der Wal en zuster Nanda Ziere. En voor district Almelo is er op woensdag 13 december een ontmoeting voor ouderen vanaf 70 jaar, waar broeder Marten van der Wal bij aanwezig is.

    Gepubliceerd op