Week 48 (archief 2023)

  • Nieuwjaarssamenkomst

    Zondagochtend 14 januari 2024 is de Nieuwjaarssamenkomst in ons gebouw in Zwolle. Iedereen die wil, mag de samenkomst online bijwonen, die live wordt uitgezonden. Meer informatie met de link volgt later. De genodigden ontvangen binnenkort een uitnodiging.

    Bij de keuze voor Zwolle hebben we gekeken naar de mogelijkheden van het gebouw, bijvoorbeeld naar het aantal beschikbare zitplaatsen, ontvangstruimte e.d. Ook wilden we graag tegemoetkomen aan de wens deze samenkomst eens in een andere regio te organiseren. De samenkomst start om 11.00 uur, zodat genodigden die van ver moeten komen niet voor dag en dauw op weg hoeven te gaan. 

    Gepubliceerd op

  • Hartverwarmende actie

    Het afgelopen jaar was niet voor iedereen rooskleurig. Drie mensen die het zwaar hadden willen we daarom verrassen met een hartverwarmende, onvergetelijke actie. En natuurlijk hebben we daarbij jouw hulp nodig! Het plan: we sturen met zoveel mogelijk mensen kaarten en/of kleine attenties naar deze drie mensen. Een kleine moeite voor een groots effect! We overspoelen ze met een golf van aandacht. 
    Dus doe mee, dan verspreiden we samen positiviteit, liefde en warmte.

    Kijk op YouTube, voor een korte uitleg van deze actie. En stuur snel een e-mail naar sgeldof@apgen.nl. Je ontvangt dan alle informatie over deze actie.

     

    Gepubliceerd op

  • Lezing prof. Frits de Lange

    Op vrijdag 8 december geeft prof. Frits de Lange in Bussum een lezing met als titel ‘In je element. Leven zonder fundament.’ De zangeres Eesa Frieman zorgt voor een muzikale aanvulling. Frits de Lange is onder andere bekend door zijn boeken, zoals ‘Overweldigend. Leven met wat je niet in de hand hebt’ en ‘Eindelijk volwassen. De wijsheid van de tweede levenshelft.’ Inlichtingen en aanmelden: tijdeman@ziggo.nl 

    Gepubliceerd op

  • Jaaragenda 2024

    De jaaragenda 2024 is beschikbaar via de website. Deze wordt het hele jaar door geactualiseerd. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de jaaragenda. Nieuwe activiteiten worden dan automatisch bijgewerkt in je agenda-app. Op de website vind je een korte handleiding. 

    Gepubliceerd op

  • De podcast is terug!

    Heb je de nieuwste aflevering van Wij Stellen Hier De Vragen al beluisterd? Rob en Ivo zijn terug met hun podcast, waarin ze samen hun kijk op religieus-humanistische thema’s van het Apostolisch Genootschap bespreken. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering, die je kunt vinden op de website. Het onderwerp van de laatste aflevering is: nabijheid.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagek9m.png

    Zondag 3 december is broeder Marten van der Wal in de gemeenschap Hoogeveen. Zuster Nanda Ziere is bij de online ontmoeting van gemeenschap De Wereld.

     

    Gepubliceerd op