Week 47 (archief 2023)

  • Jongerenactiviteiten

    Ben je tussen de 18 en 25 jaar (of toch iets ouder)? Dan hebben we verschillende activiteiten voor je:

    • 10 december: kerstontmoeting op Berg en Dal, met Marten van der Wal. Ontmoeten, overdenken en een overheerlijke kerstlunch! Meld je aan voor donderdag 7 december, via apgen.nl/kerstontmoeting.

    • 12 –14 januari: muziekweekend in Amersfoort. Hou je van zingen? Breng je stem, talent en energie dan in januari naar het muziekweekend! Meer info en aanmelden via apgen.nl/muziekweekend.

    • Vanaf februari: Iederal NOW events in Utrecht. Wil je verder kijken dan alle prestatiedruk en deadlines, en dichter bij jezelf komen? Samen met leeftijdgenoten ontdek je bij Iederal NOW wat jij belangrijk vindt in het leven. Het programma verschijnt binnenkort op iederalnow.nl.

    • Elke twee weken: aflevering van de Y? Podcast. Een podcast door en voor jongeren, over onderwerpen die in ieders leven spelen. Jouw inbreng is goud waard! Te luisteren/bekijken op meerdere plekken via de Linktree van de Y? Podcast.

     

    Gepubliceerd op

  • Nieuwe flyer Apostolisch Genootschap

    We hebben een nieuwe flyer ontworpen waarop we helder maken waar het genootschap voor staat. Deze is zeer geschikt om uit te delen/neer te leggen bij ontmoetingen waar ook niet-leden komen. Wil je een aantal flyers ontvangen voor jouw gemeenschap? Vraag ze aan via dit formulier. Daar kun je meteen ook de flyer bekijken.

    Gepubliceerd op

  • Ondernemers ontmoeten elkaar in Emmen

    Het eerder aangekondigde bedrijfsbezoek aan de onderneming H&P Moulding van Bart en Ingrid Labrie is verplaatst naar 15 december. Je bent die dag vanaf 15.00 uur van harte welkom aan de Vasco da Gamastraat 18 in Emmen. Aanmelden kan via jb@blide.nl.

    H&P Moulding maakt kunststofproducten voor de technische en medische industrie. Het richt zich sterk op duurzaamheid van producten én op duurzame relaties met klanten en personeel. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

     

    Gepubliceerd op

  • Vervolg op de Opgroeidag

    De Waarde(n)vol Opgroeidag heeft veel opgebracht. Op apgen.nl/opgroeidag lees je hier meer over. Op 24 januari is er een webinar waarin we de plannen voor de vervolgstappen met elkaar delen. Dus zet de datum alvast in je agenda. Heb je zelf ideeën en/of wil je actief bijdragen aan een vervolg van opgroeien met het Apgen? Laat het ons weten via jeugd@apgen.nl.

     

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image40v5s.png

    Afgelopen vrijdag 17 november was broeder Marten van der Wal in de gemeenschap Alkmaar voor een
    ‘Tour d’ amour’. Met mooie bossen bloemen werden verschillende zusters en broeders bezocht. Een feest om mee te maken!

    Op 24 en 25 november is zuster Nanda Ziere bij één van de themaweekenden in het Vrijzinnig leerhuis van de Doopsgezinden. Dit weekend delen en verdiepen vrijzinnige georiënteerden hun visie op cultuur, politiek en de maatschappij.

    Zondag 26 november is broeder Marten van der Wal aanwezig bij een voorstelling over veranderen/verandering in de gemeenschap Almelo.  Zuster Nanda Ziere is deze zondag in de gemeenschap Delft.

    Op woensdag 29 november is er in het AMC een afscheidssymposium voor broeder Bert Wiegman. Zuster Nanda Ziere is hierbij aanwezig.

     

     

    Gepubliceerd op