Week 45 (archief 2023)

  • Landelijke samenkomsten

    Zondag 12 november zijn er weer drie (online) samenkomsten: een landelijke eredienst, een landelijke overdenking en een interactieve samenkomst. Het thema van de samenkomsten is: Waarom verstilling?

    De landelijke eredienst met apostolische rituelen wordt live uitgezonden vanuit het gebouw van gemeenschap Nijmegen. De voorgangers zijn broeder Jan Pieter Bijkerk uit gemeenschap Zwolle (voorzitter van Wereldwijd voor Kinderen, WWvK) en zuster Rozemarijn Haccou uit gemeenschap Nijmegen (lid Raad van Advies WWvK).
    Tijd: 10.00 - 11.00 uur
    Link: YouTube: https://youtube.com/live/LQSmRp-WXe8?feature=share

    In de landelijke overdenking gaat Nienke van der Steeg op zoek naar wat verstillen kan doen om naar binnen te keren en het pure en kwetsbare in jezelf zichtbaar te maken. Ze gaat hierover in gesprek met Jasmijn Koets, Corrie Verheijen en Johan Bos.
    Tijd: 10.00 - 11.00 uur
    Locatie: Utrecht
    Link: YouTube: https://youtu.be/7H3FIu18PO4

    In de online interactieve ontmoeting met broeder Steven Geldof staan drie vragen centraal:

    1. Waarom verstilling?
    2. In welk moment in je leven heb je stilte echt nodig?
    3. Wat zorgt ervoor dat soms al je energie wegloopt en je de andere keer vol energie bent?
      Doe je mee?

    Tijd: 10.00 - 12.00 uur
    Link: https://us06web.zoom.us/j/85836503170

    Overzicht
    Een overzicht van alle samenkomsten vind je op de website. Je vindt daar ook informatie over samenkomsten die je kan terugkijken en ondertitelde uitzendingen.

    Gepubliceerd op

  • Kerstwijding

    Ontvang je graag gasten bij de kerstwijding? Bestel dan met dit formulier posters en flyers. Je kunt hierop ook doorgeven wanneer en hoe laat jullie kerstwijding is. Deze informatie plaatsen we ook op de openbare webpagina over kerst.

    Vul het formulier uiterlijk vrijdag 24 november in! De bestelde materialen kun je vanaf begin december ophalen bij het Dienstencentrum in Baarn (maandag t/m donderdag, 9.00 tot 17.00 uur) of laten opsturen.

    Op apgen.nl/kerstwijding vind je nu achtergrondinformatie, extra liedsuggesties en ideeën voor werkvormen om de kerstwijding voor te bereiden. Ook kun je de startbijeenkomst terugkijken.

    Gepubliceerd op

  • Inzamelactie

    De grote inzamelactie van (nieuw) speelgoed en kinderboeken voor Kinderen van de Voedselbank was een groot succes. Vanuit het hele land zijn er dozen vol met spullen gedoneerd. Tijdens de Tweedekringdag afgelopen zondag hebben we alles overhandigd. Op apgen.nl/tweedekringdag vind je een foto-impressie van de dag. Namens de projectgroep willen we alle gemeenschappen enorm bedanken voor hun bijdrage! Samen maak je verschil.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar

    Donderdag 9 november is zuster Nanda Ziere naar het Iederal-event Hoe kijk jij naar de ander in Den Haag.

    Zaterdag 11 november is ze bij de novemberconferentie (voorheen voorgangersconferentie) in Utrecht. Vanuit Perth sluiten broeder Marten van der Wal, broeder Robert van der Woude en de kring van geestelijk verzorgers op enig moment online aan.

    Zondag 12 november zijn broeder Marten van der Wal en broeder Robert van der Woude nog bij de broeders, zusters en jongeren in Perth. Dinsdag 14 november komen ze weer terug in Nederland.

    Gepubliceerd op