Week 44 (archief 2023)

  • Wijziging districtsvoorgangers Leiden

    Broeder Alexander Tuinstra heeft aangegeven zijn functie als districtsvoorganger in Leiden te willen beëindigen. In onderstaande brief geven zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal een toelichting.

    44.02.01 wijziging districtsvoorgangers district Leiden.pdf

    Gepubliceerd op

  • Interview bestuursvoorzitter

    Platform NieuwWij wil verschillen verbinden en bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. In aanloop naar de verkiezingen vraagt NieuwWij aan deskundigen en zingevers om politici advies te geven. Welke waarden moeten centraal staan in de politiek? En hoe kan een nieuwe generatie politici bijdragen aan een hoopvolle toekomst? Bestuursvoorzitter Annemieke Floor-Schreudering beet het spits af. Je leest hier het interview.

     

    Gepubliceerd op

  • Vacatures

    We zijn op zoek naar een programmaleider Maatschappelijke Betrokkenheid en naar een backoffice medewerker Huisvesting. Spreekt een van deze functies je aan en voldoe je aan het profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Evenals de vacatures van de achterliggende weken betreffen dit vervangingsvacatures, die zijn ontstaan als gevolg van vertrek, pensionering enz. van de huidige medewerkers. Voor meer info zie onderstaande vacatures.

    Vacature Programmaleider Maatschappelijke Betrokkenheid.pdf

    Vacature Backoffice medewerker huisvesting.pdf

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imageknhkw.png

    Broeder Marten van der Wal en broeder Robert van der Woude zijn goed aangekomen in Perth. Zondagmorgen 5 november (9.00 uur lokale tijd) zijn ze daar samen met de broeders, zusters en jongeren in de dienst. Zondag 5 november is zuster Nanda Ziere bij de tweedekringdag in Nationaal sportcentrum Papendal in Arnhem.

     

    Gepubliceerd op