Week 43 (archief 2023)

  • Herinnering groot onderhoud 1 november

    We herinner je eraan, dat we op woensdag 1 november groot onderhoud uitvoeren aan de servers van het Dienstencentrum en Berg & Dal. Dit betekent dat je de hele dag geen toegang hebt tot het ledengedeelte van de website www.apgen.nl. Het Dienstencentrum is deze dag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling ICT via ict@apgen.nl

     

    Gepubliceerd op

  • Uitnodiging startbijeenkomst kerstwijding

    We nodigen je graag uit voor de startbijeenkomst kerstwijding op maandag 30 oktober (live en online). De schrijvers vertellen over de achtergrond én je krijgt tips om er een prachtige kerstwijding van te maken. De uitnodiging vind je op de website. Daar vind je ook de link, als je de bijeenkomst online wilt volgen.

    Gepubliceerd op

  • Vacature medewerker HR

    Voor de landelijke organisatie zijn we op zoek naar een medewerker HR. Voldoe je aan het profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

    De afgelopen weken hebben we je via de landelijke mededelingen op verschillende vacatures bij de landelijke organisatie geattendeerd. We vinden het belangrijk daarbij te melden dat dit steeds om vervangingsvacatures gaat, die zijn ontstaan als gevolg van vertrek, pensionering enz. van de huidige medewerker(s). Kijk hieronder voor de vacaturetekst.

    Vacature medewerker HR.pdf

    Gepubliceerd op

  • Reünie IJmuiden, Beverwijk en Heemskerk

    Voor de voormalige gemeenschappen IJmuiden, Beverwijk en Heemskerk die nu samen gemeenschap Kennemerland vormen is er op 19 november een reünie in het gebouw in Heemskerk. Leden, sympathisanten, oud-leden: iedereen is welkom! Meer informatie, inclusief een flyer om te delen, vind je op apgen.nl/activiteiten/2023/november/reunie.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagez6xz.png

    Zondag 29 oktober is broeder Marten van der Wal bij de districtsontmoeting Droom, Durf, doe & deel

    met jeugd van 0 -15 jaar in  Den Haag. Zuster Nanda Ziere is ’s middags aan bij het orgelconcert in Zwolle.

    Dinsdag 31 oktober vliegen broeder Marten van der Wal en broeder Robert van der Woude (bestuurslid financiën) naar Australië voor een bezoek van twee weken aan de gemeenschap Perth.

    Gepubliceerd op