Week 42 (archief 2023)

  • vrijstelling zuster Monique van Strien-van Milaan

    Zuster Monique van Strien is 20 september vrijgesteld van haar taak als districtsvoorganger. Zij heeft ongelooflijk veel voor ons werk gedaan. Zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal zijn haar daar zeer dankbaar voor. In onderstaande brief leest u er meer over.

    42.19.01 vrijstelling zuster Monique van Strien-van Milaan.pdf

    Gepubliceerd op

  • Vacature secretariaat

    Voor het secretariaat zijn we op zoek naar een medewerker. Vind je het leuk om verschillende rollen te vervullen in een dynamische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou. In onderstaande vacature vind je meer informatie.

    Vacature medewerker secretariaat.pdf

    Gepubliceerd op

  • Dienstencentrum gesloten

    Op woensdag 1 november voeren we groot onderhoud uit aan de servers van het Dienstencentrum en Berg & Dal. Dit betekent dat je de hele dag geen toegang hebt tot het ledengedeelte van de website www.apgen.nl. Het Dienstencentrum is deze dag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling ICT via ict@apgen.nl

    Gepubliceerd op

  • Startavond kerstwijding

    Graag nodigen we je uit voor de startavond van de kerstwijding in Harderwijk. Iedereen die meedoet aan de kerstwijding is van harte welkom (dus zowel deelnemers als middelpunten). We beloven je: je gaat geïnspireerd, vol energie en met nieuwe ideeën voor de plaatselijke kerstwijding naar huis. Dus kom. En meld je even aan bij Michel Post: mpost@apgen.nl.

    Het programma start om 20.00 uur. Kan je niet naar Harderwijk komen? Kijk dan online!

    Meer informatie vind je op de website

    Gepubliceerd op

  • Vredesvlag

    Van verschillende gemeenschappen horen we dat ze graag een Vredesvlag willen laten wapperen, bijvoorbeeld nu met het geweld in Israël en de Gaza. Om het signaal af te geven dat wij blijven kiezen voor de liefde, voor vrede. Mocht je als gemeenschap een Vredesvlag willen ophangen, dan kun je deze zelf aanschaffen en achteraf declareren bij de landelijke organisatie.

     

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagegekeb.png

    Zondag 22 oktober is zuster Nanda Ziere in Meppel. Daar viert ze samen met de zusters, broeders en jongeren dat Meppel en Steenwijk al 12,5 jaar één gemeenschap zijn.

    Deze zondag is broeder Marten van der Wal bij de broeders en zusters in Zeist (Austerlitz).

    Gepubliceerd op