week 40 (archief 2023)

  • Landelijke samenkomsten

    Zondag 8 oktober zijn er weer drie (online) samenkomsten: een landelijke eredienst vanuit gemeenschap Nijmegen, een landelijke overdenking en een interactieve samenkomst. Het thema van de samenkomsten is 'Wanneer voel jij je thuis?'.

     

    De landelijke eredienst wordt verzorgd door zuster Marit Lijnse (geestelijk verzorger gemeenschap Nijmegen) en broeder Hans Lekkerkerk (geestelijk verzorger gemeenschap Nijmegen).

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtube.com/live/YnHMKRv14fE?feature=share

     

    In deze landelijke overdenking gaat Jan Marten de Jong (lid gemeenschap Almelo) op zoek naar het gevoel van thuis. Wat maakt dat je je ergens thuis voelt? Hij vraagt het verschillende mensen.

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtu.be/q1TqRJ_lEmE

     

    De online interactieve ontmoeting met broeder Steven Geldof start om 10.00 uur. Doe je mee?

    Tijd: 10.00 -12.00 uur

    Link: https://us06web.zoom.us/j/85836503170

    Gepubliceerd op

  • Kerstwijding

    Save the date!  Op maandagavond 30 oktober is de startbijeenkomst (live en online) waarbij de schrijvers vertellen over de achtergrond én je tips krijgt om er een prachtige kerstwijding van te maken. Meer informatie volgt over twee weken, maar houd deze datum alvast vrij.

    De tekst van de kerstwijding is nu beschikbaar via de website: apgen.nl/kerstwijding! Daar zijn binnenkort ook de andere materialen te vinden. Het boekje wordt op 21 november met De Stroom meegestuurd.

    Gepubliceerd op

  • Foto's en filmpjes muziekfestival voor jeugd

    Op zondag 24 september was er een muziekfestival voor de jeugd in Amersfoort. In totaal hebben 45 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een topdag gehad, die werd afgesloten met een goed bezocht concert. Foto’s en filmpjes van het muziekfestival kun je bekijken op de website.

    Gepubliceerd op

  • Orgelconcert Zwolle

    Begin september is bekendgemaakt dat het orgelconcert in het gebouw in Zwolle is verplaatst van zondag 22 naar 29 oktober. Meer informatie, ook over de aanmelding, vind je op de website.

    Gepubliceerd op

  • Ondernemers ontmoeten elkaar in Emmen

    Op 20 oktober gaan onze ondernemers op bedrijfsbezoek bij de industriële onderneming van Bart en Ingrid Labrie aan de Vasco da Gamastraat 18 in Emmen. Inloop vanaf 15.00 uur, aanvang 15.15 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Je bent van harte welkom1 Aanmelden kan via jb@blide.nl.

    H&P Moulding is een bedrijf dat kunststofproducten maakt voor de technische en medische industrie. Het bedrijf richt zich sterk op duurzaamheid van producten én op duurzame relaties met klanten en personeel.

    Tijdens deze ontmoeting gaan we met elkaar in gesprek over dit thema onder genot van een bezoek aan de fabriek en natuurlijk een hapje en (alcoholvrij) drankje.

     

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagechrx.png

    Zaterdag 7 oktober zijn zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal samen met de andere bestuursleden bij de ledenbijeenkomst in ons gebouw Basis in Rotterdam.

    Zondag 8 oktober is zuster Nanda Ziere bij de opening van het jubileumjaar van de Beweging van Barmhartigheid in Vught.

     

    Gepubliceerd op