Week 39 (archief 2023)

  • Landelijk coördinator muziek

    Ben jij de coördinator muziek die met gevoel voor onze rijke muziekcultuur de brug kan slaan naar de toekomst? Weet jij de taal van muziek te verbinden aan verschillende vormen van ontmoeten binnen religieus-humanistische context?  Lees dan de vacature en reageer: vacature landelijk coördinator muziek.pdf

    Gepubliceerd op

  • Nieuwe districtsvoorganger district Schiedam

    Tijdens een eredienst op woensdagavond 20 september jl. is zuster Monique van Strien-van Milaan vrijgesteld van haar taak als districtsvoorganger van het district Schiedam. De brief kunt u hier verder lezen. 

     

    Gepubliceerd op

  • Nieuw programma voor 18- tot 25-jarigen

    Op 10 oktober en 17 november kun je als jongere bij de pilots zijn van Iederal NOW, een programma voor jongeren waar zij ontdekken wat zij belangrijk vinden in het leven. Kom gratis een avond bootje varen over de Utrechtse grachten en ontdek wat echte vriendschap voor jou betekent, of leer van elkaar waar je dankbaarheid kunt vinden bij het ‘Steeds weer happy-hour’. Alle info vind je op iederalnow.nl.

    Gepubliceerd op

  • Jongerenworkshop over vriendschap

    Op 5 oktober is in Amsterdam een ‘bloeiklas’ van De Kwekerij. Voor deze jongerenworkshop over vriendschap, wat het is en hoe je het kunt verdiepen, bieden wij tien gratis kaartjes aan! Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en wil je erbij zijn? E-mail dan je naam en telefoonnummer naar jongeren@apgen.nl (niet aanmelden via de website!).

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    Zaterdag 30 september zijn zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal bij de Waarde(n)vol opgroeidag in Green Village in Nieuwegein.

    Zuster Nanda Ziere is zondag 1 oktober bij de broeders en zusters in Zoetermeer en broeder Marten van der Wal is in de gemeenschap Emmen

    Woensdag 4 en donderdag 5 oktober is de conferentie met de kring van districtsvoorgangers.

    Gepubliceerd op