Week 38 (archief 2023)

  • Ledenbijeenkomst

    Vorige week hebben alle leden/sympathisanten via de mail een uitnodiging ontvangen voor de ledenbijeenkomst op 7 oktober in gebouw de Basis in Rotterdam. Aanmelden kan nog t/m woensdag 27 september via de website.

    Gepubliceerd op

  • Noodhulp Marokko en Libië

    Begin september werd Marokko getroffen door een zware aardbeving en trof een zware storm Libië met verwoestende overstromingen tot gevolg. Het Apostolisch Genootschap doneert daarom € 10.000 aan het Rode Kruis voor noodhulpverlening aan de slachtoffers in Marokko en € 10.000 voor de slachtoffers in Libië. Verder doneert het genootschap € 15.000 aan WereldWijd voor Kinderen (WWvK) voor noodhulp. Voor deze noodhulp heeft WWvK twee stichtingen uitgekozen: Stichting Nederlandse Marokkaanse Vriendschap en Weeskinderen in Marokko. 

     

    Doe mee!

    Ook verdubbelen we elke euro die leden/sympathisanten doneren. Dus doe mee! Doneren kan via IBAN-nummer: NL31 INGB 000 000 1984 o.v.v. Marokko of via de QR-code op de website. WWvK kan momenteel helaas geen hulp bieden aan slachtoffers in Libië vanwege de lokale situatie.

    Gepubliceerd op

  • Kerstwijding

    De tekst van de kerstwijding verschijnt dit jaar wat later dan je gewend bent. Dit komt onder andere omdat we dit jaar met een nieuw team van schrijvers werken. De teksten zijn bijna gereed en waarschijnlijk in de week van 2 oktober via de website beschikbaar. Je ontvangt hierover nog bericht.

    Gepubliceerd op

  • Bijeenkomst landelijk orkest

    Zaterdag 7 oktober is er een feestelijke bijeenkomst voor iedereen die betrokken is (geweest) bij het landelijk orkest. Het beloofd een verrassende ontmoeting te worden, waarin waardering en plezier centraal staan. Aanmelden kan via de website. Daar vind je ook meer informatie.

    Gepubliceerd op

  • Lessons & Carols

    Voor beide uitvoeringen van Lessons and Carols op zaterdag 9 december in de Sint Joriskerk in Amersfoort heeft zich inmiddels een groot koor aangemeld. Aanmelding voor het koor is daarom niet meer mogelijk. Mocht er weer plaats zijn, dan laten we je dit weten.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    Donderdag 14 september nam broeder Marten van der Wal deel aan een bijeenkomst bij de Beweging van Barmhartigheid. Zuster Nanda Ziere was zaterdag 16 september bij de uitvoering van The Armed Man door het Jongkoor in Apeldoorn.

    Woensdagavond 20 september verzorgden beiden de districtsdienst in district Schiedam. Dit in verband met een wisseling van districtsvoorgangers.

    Donderdagavond 21 september nam zuster Nanda Ziere deel aan de dialoog ‘Wie spreekt namens de natuur’ in het kader van Urgente ontmoetingen op kasteel Groeneveld in Baarn.

    Zondag 24 september is broeder Marten van der Wal bij de broeders, zusters en jongeren in Vlissingen en is zuster Nanda Ziere bij het Muziekfestival voor kinderen in Amersfoort.

    Gepubliceerd op