Week 37 (archief 2023)

  • Ledenbijeenkomst

    Donderdag 14 september ontvangen alle leden en sympathisanten via de mail een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst op 7 oktober in ons gebouw Basis in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst informeren we je over een aantal onderwerpen en gaan we met elkaar in gesprek. Het wordt een interactieve dag!

    Heb je geen mail ontvangen? Ga dan naar de website. Daar vind je meer informatie en kan je je aanmelden voor deze dag.

    Gepubliceerd op

  • Reünie Heemskerk, Beverwijk en IJmuiden

    Vijftig jaar geleden werd het gebouw in Heemskerk in gebruik genomen. Op zondag 19 november a.s. is er een reünie. Iedereen die zich verbonden voelt met de gemeenschap Heemskerk, Beverwijk of IJmuiden, die nu samen gemeenschap Kennemerland vormen, is van harte uitgenodigd. Meer informatie vind je op de website. Daar kan je je ook aanmelden.

    Gepubliceerd op

  • Tweedekringdag

    Op zondag 5 november is de tweedekringdag op sportcentrum Papendal! Het thema is Move Together. Alle jongeren van 12 t/m 14 jaar en de verzorgers van de tweede kring zijn uitgenodigd. Afgelopen week zijn de uitnodiging via de post verstuurd. De jongeren mogen ook vrienden meenemen; ze zijn van harte welkom. Op deze dag zamelen we ook speelgoed en boekjes in voor kinderen wiens ouders gebruikmaken van de Voedselbank. We hopen dat u in groten getale aan deze inzameling meedoet. Zo maken we samen impact. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.apgen.nl/tweedekringdag.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image12s6.png

    Zondagochtend 17 september is broeder Marten van der Wal in de gemeenschap Eindhoven en zuster Nanda Ziere in de gemeenschap Gouda.

    Gepubliceerd op