week 36 (archief 2023)

  • Landelijke online ontmoetingen 10 september

    Zondag 10 september zijn er weer 3 landelijke online ontmoetingen. Alle met het thema: ‘Loslaten is een keuze’. Let op: alle drie de ontmoetingen starten om 10.00 uur (dus nu ook de interactieve samenkomst). Kies voor de ontmoeting die bij je past en klik op 10 september voor 10 uur op de:

     

    De eredienst en de overdenking zijn na 10 september nog terug te kijken. De interactieve samenkomst kun je alleen live meemaken.

     

    Gepubliceerd op

  • Enquêtes over landelijke eredienst en overdenking

    Zondag 10 september houden we een korte enquête over de landelijke online eredienst en de overdenking om te ontdekken of ze (nog) voldoen aan de behoeften. Tijdens de uitzending van de eredienst en de overdenking zie je hoe je bij de enquête komt. Ook op www.apgen.nl/onlineontmoetingen vind je linkjes naar de enquêtes.

    Gepubliceerd op

  • Lied Mantel van liefde

    Het lied Mantel van liefde kun je nu vinden op de website. De liedtekst werd gepubliceerd in de PAX Vieren-krant, en toegelicht in de laatste De Stroom (zomernummer). Op de site vind je ook de bladmuziek en een uitgebreide toelichting van de tekstschrijver. 

    Gepubliceerd op

  • Datumverandering orgelconcert Zwolle

    Door omstandigheden is het pijporgelconcert in Zwolle dat gepland stond op 22 oktober verplaatst naar zondag 29 oktober. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image12s6.png

    Zondagochtend 10 september verzorgt broeder Marten van der Wal de landelijke dienst samen met zuster Willy Muller-van Doorn uit Harderwijk.

    ‘s Middags gaan zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal zeilen met jongeren in Friesland, een initiatief vanuit het jongerenprogramma van het Apostolisch Genootschap.

     

    Gepubliceerd op