Week 35 (archief 2023)

  • Muziekfestival

    Kom lekker samen zingen
    Op 24 september is er een muziekfestival in ons gebouw in Amersfoort voor basisschoolkinderen. Lekker de hele dag samen zingen. Heeft jouw kind daar wel oren naar? En willen vriendjes en vriendinnetjes ook mee? Graag! Meld de kinderen aan via onze website. Daar kun je ook een uitnodiging downloaden om aan vriendjes/vriendinnetjes te sturen.
    Om 15.00 uur sluiten we het festival af met een flitsend concert waarbij iedereen van harte welkom is.

    Gepubliceerd op

  • Dankjewel-ontmoeting voor orkestleden

    Op zaterdag 7 oktober is er in Bussum een bijeenkomst voor (oud)medewerkers van het landelijk orkest. Een dankjewel voor allen die een belangrijk aandeel hebben of hebben gehad in ons landelijk orkest. Waardering en plezier staan centraal. Uiteraard is er ook muziek te horen. We proberen iedereen persoonlijk uit te nodigen. In ieder geval laten we via de mededelingen van 7 september weten waar je je kunt aanmelden. De ontmoeting is van 10.00-13.00 uur, inclusief lunch. De rest van het programma volgt, maar niet alles … laat je verrassen. Dus ben je (oud)medewerker van het orkest? Zet 7 oktober alvast in je agenda.

    Gepubliceerd op

  • Waarde(n)vol Opgroeidag – doe mee!

    Op 30 september is de Waarde(n)vol Opgroeidag in Nieuwegein. Een dag voor iedereen die zich betrokken voelt bij het overdragen van waarden op volgende generaties. Of dat nu is omdat je (groot)ouder of (jeugd)verzorger bent of omdat je de wens hebt dat kinderen blijven opgroeien met het gedachtegoed van het genootschap.
    De dag staat in het teken van co-creatie, van samen wijzer worden en ontdekken hoe we de toekomst van de jeugdverzorging zien en willen vormgeven. Met de beste ideeën van die dag gaan we daarna verder aan de slag. Hoe meer mensen, hoe meer goede ideeën en betrokkenheid, hoe beter! Dus meld je voor 16 september aan via apgen.nl/opgroeidag. Daar vind je ook een filmpje waarin Ellen La Brijn en Ineke Gerritse-Zwart vertellen over wat je die dag gaat doen en waarom het belangrijk is dat je meedoet.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagem2wzh.png

    Zuster Nanda Ziere is zondag 3 september op het Zuiderpark Open Air-festival waar zij ook een inhoudelijke bijdrage heeft. Wil je er ook bij zijn? Bekijk het programma op onze website en meld je aan.

    Gepubliceerd op