Week 34 (archief 2023)

  • Reminder: de Waarde(n)vol Opgroeidag!

    Meld je snel aan voor de Waarde(n)vol Opgroeidag op 30 september, via apgen.nl/opgroeidag. De dag is voor iedereen die actief betrokken is bij het overbrengen van apostolische waarden op volgende generaties. Voel je uitgenodigd om erbij te zijn in Nieuwegein. Op apgen.nl/opgroeidag vind je ook het programma. We zien je graag op 30 september!

    Gepubliceerd op

  • Lessons & Carols – zing je mee?

    Zing je favoriete Christmas Carols mee in een koor én treed op in twee kerstconcerten! Op 9 december herhalen we het succes van de Lessons & Carols van vorig jaar. Zin om mee te zingen? Meld je dan snel aan voor het Lessons & Carols-koor

    Gepubliceerd op

  • Vredesweek

    Van 16 tot en met 24 september is de landelijke Vredesweek. Pax is de trekker van de Vredesweek die dit jaar in het teken staat van ‘Democratie onder druk: Onvrede en nu?’ Verschillende gemeenschappen zijn actief tijdens deze Vredesweek, onder andere in een Ambassade van Vrede. Vorig jaar organiseerden ze allerlei activiteiten, zo was er een Walk of Peace in Den Haag en in Almelo, een dialoogavond in Amersfoort en een filmavond in Veenendaal. Binnenkort vind je een overzicht van de activiteiten voor dit jaar op onze website.

    Is (zijn) er een activiteit(en) in jouw gemeenschap? Stuur dan vóór 1 september een e-mail naar Alie van der Wal (programmaleider Maatschappelijke Betrokkenheid), avanderwal@apgen.nl en Florian Blom (communicatie), fblom@apgen.nl. We plaatsen de activiteiten dan op de website.

    Gepubliceerd op

  • Vacature senior medewerker IT

    Wil jij verantwoordelijk zijn voor zowel IT support als het onderhouden en optimaliseren van systemen, applicaties en de digitale werkplek? Lees dan de vacature en reageer: vacature senior medewerker IT.

    Gepubliceerd op

  • Bijeenkomst voor alle leden

    Op zaterdag 7 oktober organiseren we voor alle leden en sympathisanten een ledenbijeenkomst in ons gebouw De Basis in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst wil het bestuur graag met leden in gesprek over onderwerpen die de leden vooraf hebben aangedragen. Daarnaast informeert het bestuur je onder meer over de voortgang in de ledenparticipatie en de stappen naar de nieuwe meerjarenvisie 2025. Graag hoort het bestuur welke onderwerpen je belangrijk vindt. Je kunt ze doorgeven tot uiterlijk 3 september via deze pagina op onze website. Wij maken op basis van alle input een passend programma voor deze ledenbijeenkomst. Mochten niet alle onderwerpen aan bod kunnen komen, dan bewaren we de resterende onderwerpen en vragen voor een volgende bijeenkomst of beantwoorden we deze op de website. Halverwege september is het programma bekend en kun je je aanmelden voor de bijeenkomst. Ga nu naar apgen.nl/ledenbijeenkomst en laat weten welk onderwerp je op de agenda wilt voor 7 oktober.

    Gepubliceerd op