Week 32 (archief 2023)

  • Landelijke samenkomsten

    Zondag 13 augustus zijn er weer drie (online) samenkomsten: een landelijke eredienst vanuit gemeenschap Groningen, een landelijke overdenking en een interactieve samenkomst. Het thema van de samenkomsten is 'Diversiteit en hoe ga je hiermee om?'

    De landelijke eredienst wordt verzorgd door zuster Annemarieke Meelker (districtvoorganger district Harderwijk) en zuster Judith Masselman (districtvoorganger district Noord).

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtube.com/live/CtyDxw1BJmM?feature=share

    De landelijke overdenking wordt uitgezonden vanuit diverse plaatsen. Christa gaat op bezoek bij Mees, Saida, Tony en Frida om te onderzoeken hoe we ondanks onze verschillen met elkaar verbonden kunnen zijn. En ze luistert naar de levens van deze vier verschillende mensen.

    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Link: YouTube: https://youtu.be/URgpsAdjy5g

    De online interactieve ontmoeting is dit keer met broeder Paul Bethlehem. Tijdens deze ontmoeting staan drie vragen centraal:

    1. Hoe slaan we een brug naar elkaar?
    2. Wat verbind ons nu echt?
    3. Wat is je eigen grens?


    Tijd: 11.00 -12.00 uur

    Link: https://us06web.zoom.us/j/85836503170

    Een overzicht van alle samenkomsten vind je op de website. Je vindt daar ook informatie over samenkomsten die je kan terugkijken en ondertitelde uitzendingen.

    Gepubliceerd op

  • Ledenbijeenkomst

    Op zaterdag 7 oktober a.s. is er een ledenbijeenkomst met het bestuur. De bijeenkomst is van 10.00 - 15.00 uur in gebouw de Basis in Rotterdam-Zuid. Meer informatie over het programma, de aanmelding enz. volgt binnenkort. Maar zet deze datum alvast in je agenda!

    Gepubliceerd op

  • Vacature lid Raad van Toezicht Apostolisch Genootschap

    We zijn op zoek naar een lid Raad van Toezicht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de algemene gang van zaken binnen het genootschap, de uitvoering van het beleid door het bestuur en de realisatie van de doelstellingen van de organisatie. Heb je ervaring in een toezichthoudende rol en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 10 september je sollicitatie naar sollicitatiesrvt@apgen.nl.

    Meer informatie vind je in bijgaande vacaturetekst. 

    Gepubliceerd op