Week 29 (archief 2023)

  • Kennismakingssamenkomst studenten Leiden

    Na een succesvol diner vorig jaar is er vrijdag 8 september aanstaande weer een studentendiner bij zuster Els van der Graaf (gemeenschap Leiden).

    De bijeenkomst start om 18.00 uur bij Els van der Graaf thuis. Ga je studeren in Leiden of studeer je daar al en lijkt het je leuk om aan te sluiten, ook als je geen student bent, meld je dan aan via whatsapp telefoonnummer: 06-24481111 of via de website. Daar vind je ook meer informatie.

    Gaat één van uw kinderen in Leiden studeren of kent u iemand die daar studeert wilt u deze mededeling dan aan hen doorsturen?

    Gepubliceerd op

  • Vredesweek 2023

    Van 16 tot en met 24 september is de landelijke Vredesweek. Pax is de trekker van de Vredesweek die dit jaar in het teken staat van Democratie onder druk: Onvrede en nu?

    Ook verschillende gemeenschappen zijn actief tijdens deze Vredesweek in de Ambassade van Vrede. Vorig jaar organiseerden ze activiteiten, zoals een Walk of Peace in Den Haag en Almelo, een dialoogavond in Amersfoort en een filmavond in Veenendaal. Binnenkort vind je deze activiteiten terug op de website.

    Heb jij ideeën voor een activiteit in jouw gemeenschap? Stuur dan vóór 1 september een mail naar Alie van der Wal, (programmaleider Maatschappelijke Betrokkenheid) avanderwal@apgen.nl en Florian Blom (communicatie), fblom@apgen.nl. We plaatsen de activiteit dan ter inspiratie op de website.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagend3v9.png

    In de vakantieperiode verzorgt broeder Marten van der Wal de eredienst in San Francisco. Zuster Nanda Ziere doet mee aan de koorweek, georganiseerd door IDZO in Saint-Nectaire, Frankrijk.

    Beiden zijn in deze periode minder goed bereikbaar. Als daar aanleiding toe is, kunt u contact opnemen met uw districtvoorganger(s).

    Voor dit moment is dit de laatste 'wie is waar'-mededeling. Vanaf september houden we u weer op de hoogte van de bezoeken van zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal.

     

    Gepubliceerd op