Week 28 (archief 2023)

  • Dirigentenopleiding

    De dirigentenopleiding gaat weer van start. En het belooft weer een inspirerende serie te worden onder leiding van Tobias Bethlehem. Samen met een aantal enthousiaste medewerkers brengt hij je op negen zaterdagen en één zondag de fijne kneepjes bij van het dirigentschap. Enthousiast? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook de data van de cursusdagen.

    Gepubliceerd op

  • Zuiderpark Open Air, Den Haag

    Vier het leven! Kom met je vrienden op 3 september naar Zuiderpark Open Air in Den Haag. Iedereen is welkom bij deze ontmoeting met inspirerende woorden van zuster Nanda Ziere, muziek van de Band Bloesbrothers, jongerenkoor Ameezing en het districtsjeugdkoor Leiden.

    Het programma start om 12.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Meld je aan via de website. Daar vind je ook meer informatie en kun je een flyer downloaden voor andere belangstellenden.

    Gepubliceerd op

  • Training ‘De verborgen kracht van verwondering en verbeelding’

    Vrijdag 22 september starten we weer de inmiddels geaccrediteerde training ‘De verborgen kracht van verwondering en verbeelding.’ Hans Alma, Jacky van de Goor en Aafke de Jong verzorgen deze training. Ze nemen je in vier bijeenkomsten mee op een heel bijzondere reis, waar je verwondering zult ervaren en je je verbeelding gaat inzetten. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image4f0o5.png

    Broeder Marten van der Wal is zondag 16 juli in de gemeenschap Sliedrecht. Zuster Nanda Ziere is deze zondag bij de broeders, zusters en jongeren in Almere.

    Gepubliceerd op