Week 25 (archief 2023)

  • Terugblik op onze muziekcultuur

    Als vervolg op de muziekweek in Frankrijk is er op zondag 9 juli een concert in Den Haag. Organisator Kees de Jong kijkt terug op onze rijke muziekcultuur en op de mooie muziekweken in Saint-Nectaire. Aanmelden kan tot 1 juli via adadehaan46@gmail.com

    Meer informatie over dit concert staat op de website.

    Gepubliceerd op

  • Weekbrieven

    De komende vakantieperiode zullen de districtsverzorgers de weekbrieven schrijven. Wij zijn blij dat ze dit willen doen, kijken uit naar de inhoud ervan en de verdieping die deze brieven zullen geven. Met een hartelijke groet, zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal.

    Gepubliceerd op

  • Samenkomsten de Doelen

    De directie van de Doelen liet ons weten dat samenwerking met religieuze organisaties niet langer past in hun visie. We kunnen daar dus niet meer samenkomen. Wilt u participeren in het meedenken over de wijze waarop we volgend jaar rond of met Pasen samenkomen? Meld u zich dan aan bij Jorrit van der Velden-Diehle via jvdvelden@apgen.nl 

    Gepubliceerd op

  • Themaontmoeting Harderwijk

    De themamaand over opvoeden in gemeenschap Harderwijk wordt komende zondag 25 juni afgesloten met een themaontmoeting: Waardevol wonder, dat ben jij!

    De samenkomst in het gebouw van gemeenschap Harderwijk start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Na afloop is er koffie met wat lekkers. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook een Zoomlink als je digitaal wilt meekijken.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image1fggb.png

    Zaterdag 24 juni neemt broeder Marten van der Wal deel aan een ontwikkeldag over nieuwe vormen van ontmoeten voor nieuwe mensen. Zondag 25 juni is hij in de gemeenschap Amsterdam-Noord.

    Zuster Nanda Ziere is zondag 25 juni bij de broeders en zusters van de gemeenschap Haarlem.

    Op woensdag 28 juni ontmoeten zuster Ziere en broeder Van der Wal de oudere broeders en zusters van het district Heemskerk. Woensdagavond 28 juni is broeder Van der Wal bij de broeders en zusters in de gemeenschap Kennemerland.

    Gepubliceerd op