Week 21 (archief 2023)

  • Informatiebijeenkomst bestuur voor leden

    Donderdagavond 8 juni kan je online kennismaken met de nieuwe bestuursleden. Ook word je geïnformeerd over het programma Zichtbaar bewegen, de plannen rondom ledenparticipatie, het rapport dat over het meldpunt is verschenen, de jaarrekening 2022 en de begroting 2023. Verder zal de nieuwe vertrouwenspersoon zich voorstellen.

    De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het complete programma vind je op de website. Daar vind je ook de link.

    Gepubliceerd op

  • Nieuwe bestuursleden

    De Raad van Toezicht heeft de bestuursleden Financiën en Operationele Zaken benoemd. U vindt hierover meer informatie in onderstaande link:

    21.25.01 benoeming bestuursleden.pdf

    Gepubliceerd op

  • Meedenken over ontmoetingen

    We zoeken vernieuwende ideeën! Heb jij ideeën over nieuwe vormen van ontmoeting die vooral voor ons nog onbekende zingevers zal aanspreken? Dan zijn we op zoek naar jou! Zaterdag 24 juni steken we de koppen bij elkaar. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een helder plan. Dus heb je ideeën of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Steven Geldof: sgeldof@apgen.nl

    Gepubliceerd op

  • Terugblik op onze muziekcultuur

    Als vervolg op de muziekweek in Frankrijk is er op zondag 9 juli een concert in Den Haag. Organisator Kees de Jong kijkt terug op onze rijke muziekcultuur en op de mooie muziekweken in Saint-Nectaire. Aanmelden kan via adadehaan46@gmail.com 

    Meer informatie over dit concert staat op de website.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image6c0va.png

    Zondag, eerste pinksterdag is broeder Marten van der Wal aanwezig bij de openluchtdienst van gemeenschap Almelo. Zuster Nanda Ziere is bij de broeders,  zusters en jongeren in gemeenschap Enschede-Wooldrik.

    Gepubliceerd op