Week 20 (archief 2023)

  • Infoavond Bibliotheek online

    Ben je weleens op zoek naar artikelen, verhalen, muziek, video’s, gedichten of weekbrieven over een bepaald onderwerp? Bijvoorbeeld voor het voorbereiden van een eredienst, gespreksavond, jeugdkringsamenkomst of gewoon ter verdieping, voor jezelf? Kijk dan in de nieuwe Bibliotheek online. De Bibliotheek online bevat informatie over religieus-humanistische onderwerpen, apostolisch en niet-apostolisch. Het systeem wordt continu aangevuld, momenteel zijn er al ruim 2200 items beschikbaar. De informatie is makkelijk doorzoekbaar via allerlei combinaties van trefwoorden. Op de website lees je er meer over.

    Om je wegwijs te maken in de Bibliotheek online organiseren we voor het district Leiden op woensdag 31 mei een informatieavond in de plaats van samenkomst te Leiden, Cesar Franckstraat 38. Aanvang is om 20.00 uur. Meld je hier aan om de informatieavond bij te wonen.

    We zien je graag in Leiden (of de laatste informatieavond te Dordrecht op 21 juni) en hopen dat je een enthousiast gebruiker wordt. 

    Team Bibliotheek online, 
    bibliotheekonline@apgen.nl

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    imagefrg9g.png

    Zuster Nanda Ziere is komende zondag 21 mei in de gemeenschap Nijkerkerveen en daarna is zij aanwezig bij de terugkomdag van het zomerkamp 2022 op Berg en Dal.

    Gepubliceerd op