Week 16 (archief 2023)

  • Kampeerweekend jongeren 18 t/m 25 jaar

    Het weekend van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli organiseren we een Kampeerweekend voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar op Landgoed Energy Up in Zeewolde.

    Een heel weekend in verbinding met de natuur, jezelf en anderen op een geweldige locatie. En je mag mensen meenemen! Via deze link kan je je aanmelden en vind je meer informatie over de activiteiten, waaronder varen, samen koken en genieten bij het kampvuur met een lekker drankje. De kosten voor het hele weekend zijn €70,- euro waarin alles is verzorgd. Je hoeft alleen je eigen tent en slaapbenodigdheden mee te nemen. Ben jij er ook bij?

    Gepubliceerd op

  • Bikersdienst

    Op zondag 4 juni is er weer een bikersdienst, dit keer in Dordrecht: een eredienst met aansluitend een toerrit door het lokale landschap, een goed verzorgde lunch en een diner. De dag draait om contact met elkaar en natuurlijk om het plezier in motorrijden!

    Meedoen? Ga naar de website voor meer info en aanmelding.

    PS Volgend jaar is het lustrum van de bikersdienst, daar lees je meer over in de volgende Nieuwsbrief De Stroom.

    Gepubliceerd op

  • Pianofestival Hilversum

    Zaterdag 3 juni is er een pianofestival in het gebouw van gemeenschap Hilversum. Het programma bestaat uit een openbare masterclass en een concert voor piano en orgel. De masterclass is bedoeld voor (jonge) pianisten en wordt verzorgd door de pianist Erwin Rommert Weerstra.

    Wil je meedoen aan de workshop of masterclass? Of wil je gewoon lekker komen luisteren? Het kan allemaal. Kijk op de website voor meer informatie en meld je aan!

    Gepubliceerd op

  • Weekbrief voor Pinksteren

    Zondag 28 mei is het Pinksteren, een mooi en krachtig feest van inspiratie. Zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal willen daarom in deze pinkstertijd graag een extra weekbrief schrijven.  

    Bedoeld als brief voor u en wanneer passend om plaatselijk te gebruiken voor de eredienst. Wanneer er plaatselijk al plannen zijn om deze zondag anders in te vullen, voel vooral de ruimte om deze plannen te volgen.

    Gepubliceerd op

  • Webinar

    "Eigenlijk weet ik niet of ik dat YouTube-filmpje wel mag vertonen op zondagochtend." en "Mag ik foto's van de uitgaansdag van de kinderen publiceren in ons gemeenschapsblad?" Misschien loop jij ook wel eens tegen deze of soortgelijke vragen op? Doe dan mee aan de online webinar 'AVG en auteursrechten voor apostolischen' op dinsdagavond 9 mei. Een informele bijeenkomst die je gereedschappen in handen geeft, zodat je straks met een gerust hart informatie kunt publiceren en vragen uit je gemeenschap kunt beantwoorden. Voor meer informatie ga je naar de website.

    Gepubliceerd op

  • Antwoord op brief aan de Koning

    Vlak voor Pasen schreven zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal een brief aan de Koning. Onder andere om hem te laten weten dat hij op onze bijdrage mag rekenen: ‘een verbindend geluid te laten klinken in ons prachtige Nederland en daarbuiten.’ Op 13 april kregen zij antwoord. Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje waarin de eerstverantwoordelijk voorgangers de brief openen en voorlezen. Je vind op daar ook de brief die zij aan de Koning stuurden.  

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar

    imagef3cct.png

    Wie is waar?

    Broeder Marten van der Wal is vrijdag 21 april bij de eerste kring van gemeenschap Zoetermeer.

    Zondag is hij bij een gemeenschapsgesprek in gemeenschap Bussum.

    Zuster Nanda Ziere is zondag in gemeenschap Rotterdam Prinsenland

    Gepubliceerd op