Week 15 (archief 2023)

  • Vragenlijst paassamenkomst

    Afgelopen zondag was de paassamenkomst in de Doelen in Rotterdam. Velen van u waren daarbij fysiek of online aanwezig. Wij kijken terug op een mooie, inspirerende samenkomst. Maar we zijn benieuwd hoe u terugkijkt. Wilt u daarom een korte enquête invullen? De uitkomsten nemen we mee bij de voorbereidingen voor de samenkomst in 2024.

    Via de link apgen.nl/paasenquete start u de enquête. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten.

    Alvast bedankt voor uw medewerking!

     

    Gepubliceerd op

  • Resultaten ledenonderzoek

    Eerder hebben we je gevraagd een enquête in te vullen. Hier is enthousiast op gereageerd. Ben je benieuwd naar de resultaten? Klik hier 

    Gepubliceerd op

  • Speech Republic

    Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de tweedaagse training van Speech Republic op zaterdag 13 mei en 3 juni en op zaterdag 10 en 24 juni. De deelnemers aan de trainingen van Speech Republic zijn enthousiast over hoe de training je kan inspireren voor de verzorging van een eredienst. Voor meer informatie en aanmelding klik hier. (na inloggen)

    Gepubliceerd op

  • Online webinar 'AVG en auteursrechten voor apostolischen'

    "Eigenlijk weet ik niet of ik dat YouTube-filmpje wel mag vertonen op zondagochtend." en "Mag ik foto's van de uitgaansdag van de kinderen publiceren in ons gemeenschapsblad?" Misschien loop jij ook wel eens tegen deze of soortgelijke vragen op? Doe dan mee aan de online webinar 'AVG en auteursrechten voor apostolischen' op dinsdagavond 9 mei. Een informele bijeenkomst die je gereedschappen in handen geeft, zodat je straks met een gerust hart informatie kunt publiceren en vragen uit je gemeenschap kunt beantwoorden. Volgende week lees je hier meer over, maar noteer 9 mei alvast in je agenda. 

    Gepubliceerd op

  • Ontmoeting van jong en oud in Loenen

    Op 30 april a.s. vindt de generatieontmoeting rondom vrede en vrijheid plaats, georganiseerd op en rondom het ereveld in Loenen. Zoveel mogelijk generaties gaan dan met elkaar in gesprek over dit actuele thema. Meld je aan, samen met iemand uit een andere generatie, bijvoorbeeld je moeder, zoon of kleindochter. Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar, maar het gaat hard, dus wees er snel bij. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden vind je op de website.

    Gepubliceerd op

  • Wie is waar?

    image04mva.png

    Zaterdag 15 april is zuster Nanda Ziere in de Theaterzaal van de bibliotheek van Deventer bij het ‘Klein festijn over zeven zomers troost’. Een prachtige afsluiting van de jaren dat Boudewijn Betzema een waardevolle bijdrage leverde met zijn luisterend oor in het Troosthuisje.

    Daarna is ze bij een uitvoering van ‘Broze aarde, een mis voor het universum’. Antjie Krog vraagt in dit gedicht aandacht voor onze relatie met de aarde en nodigt uit tot een nieuw perspectief. Het lange gedicht, dat ze schreef in de vorm van een mis, wordt voorgelezen en afgewisseld met korte reflecties, muziek en dans. De uitvoering vindt plaats in het gebouw van gemeenschap Amsterdam Slotervaart.

    Broeder Marten van der Wal verzorgt zondag 16 april de laatste eredienst in het gebouw in Breda aan de Heusdenhoutsestraat. Gemeenschap Breda blijft bestaan en komt vanaf zondag 21 mei elke derde zondag van de maand om 10.00 uur samen in ‘de Ruimte’, Heuvelweg 52b in Breda.

     

    Gepubliceerd op