Week 11

  • Wie is waar?

    imagewtzpv.png

    Zondag 19 maart is zuster Nanda Ziere 's morgens in gemeenschap Enkhuizen en 's middags in gemeenschap Hoorn.

    Broeder Marten van der Wal is deze zondag in gemeenschap Rockanje.

    Gepubliceerd op

  • liefdesaanbieding met Pasen

    Met Pasen vieren we dat we in verbondenheid, nieuw kunnen beginnen en verder gaan met het in ons eigen leven antwoord geven op het willen leven vanuit liefde. Wij zijn dankbaar dat we dit besef voelen en met elkaar op een inspirerende wijze kunnen blijven voeden.

    Om die dankbaarheid tot uiting te brengen, hebben we de mogelijkheid tot het brengen van een geldelijke liefdesaanbieding. Met Pasen is dat extra bijzonder. We staan hiermee in een waardevolle traditie, dragen zelf bij in het heden en zorgen voor de toekomst.

    Gepubliceerd op

  • Benefietconcert voor Oekraïne

    Op zondag 16 april is er een benefietconcert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne in het gebouw van gemeenschap Heerenveen aan de Piet van der Hemstraat 2. Je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers.

    Het Noord Nederlands Jagerskoor Prins-Hendrik verzorgt dit concert. Hun repertoire bestaat uit klassieke werken van bekende componisten, werken van de dirigent Feike van Tuinen en religieuze muziek. Verder brengen Natalya en Victoria uit Oekraïne enkele liederen ten gehore en verlenen organiste/pianiste Jannie Oostingh en harpiste Marije Vijselaar hun medewerking.

    De toegang is gratis. Maar we rekenen op gulle giften voor Hulp aan Oekraïne.

    Meer informatie vind je op de website.

    Gepubliceerd op

  • Infoavond bibliotheek online

    Ben je weleens op zoek naar artikelen, verhalen, muziek, video’s, gedichten of weekbrieven over een bepaald onderwerp? Bijvoorbeeld voor het voorbereiden van een eredienst, gespreksavond, jeugdkringsamenkomst of gewoon ter verdieping, voor jezelf? Kijk dan in de nieuwe Bibliotheek online. De Bibliotheek online bevat informatie over religieus-humanistische onderwerpen, apostolisch en niet-apostolisch. Het systeem wordt continu aangevuld, momenteel zijn er al ruim 2100 items beschikbaar. De informatie is makkelijk doorzoekbaar via allerlei combinaties van trefwoorden. Op de website lees je er meer over.

    Om je wegwijs te maken in de Bibliotheek online organiseren we voor het district Harderwijk op woensdag 29 maart een informatieavond in de plaats van samenkomst te Veenendaal, Goudmos 2. Aanvang is om 20.00 uur. Meld je hier aan om de informatieavond bij te wonen.

    We zien je graag in Veenendaal (of een van de andere informatieavonden) en hopen dat je een enthousiast gebruiker wordt. 

    Team Bibliotheek online, 

    bibliotheekonline@apgen.nl

     

    Gepubliceerd op