Landelijke mededelingen week 1

  • Wie is waar?

    imagezfwpy.png

    Zondag 8 januari is zuster Nanda Ziere in de gemeenschappen Zaandam en Zaandijk.

    Broeder Marten van der Wal is zondag 8 januari in de gemeenschap Amstelveen.

     

    Gepubliceerd op

  • bibliotheek online

    Ben je weleens op zoek naar artikelen, verhalen, muziek, video’s, gedichten of weekbrieven over een bepaald onderwerp? Voor het voorbereiden van een eredienst, gespreksavond, jeugdkringsamenkomst of gewoon ter verdieping, voor jezelf? Kijk dan in de nieuwe Bibliotheek online. De Bibliotheek online bevat informatie over religieus-humanistische onderwerpen, apostolisch en niet-apostolisch. Het systeem wordt continu aangevuld, maar er zijn al ruim 1800 items beschikbaar. De informatie is makkelijk doorzoekbaar via allerlei combinaties van trefwoorden.

    Op de website lees je er meer over (eerst inloggen), en kun je toegang vragen. En om je wegwijs te maken in de Bibliotheek online organiseren we informatieavonden. We zien je graag op een van de avonden en hopen dat je een enthousiast gebruiker wordt. Meld je hier aan voor een informatieavond.

    Team Bibliotheek online, bibliotheekonline@apgen.nl

     

    Gepubliceerd op

  • ledenonderzoek

    Dinsdag 10 januari ontvangen alle leden/sympathisanten via e-mail een uitnodiging van onderzoeksbureau Enneüs om mee te doen aan ons ledenonderzoek. Dit omdat we graag willen weten wat je belangrijk vindt in het leven en wat het Apostolisch Genootschap je brengt. Via open en gesloten vragen onderzoeken we waaraan je behoefte hebt qua betrokkenheid en informatievoorziening zodat we daarop beter kunnen inspelen. Wil je meer informatie over dit onderzoek, kijk dan op www.apgen.nl/ledenonderzoek of neem contact op met Sheila Steinfort, afdeling communicatie, 06-51995123.

     

    Gepubliceerd op