Landelijke mededelingen week 50

  • imageoghf9.png

    Vrijdag 16 december is broeder Marten van der Wal bij de Lessons and Carols in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. Tijdens deze samenkomst worden in de Anglicaanse traditie van 'lessons and carols' liederen afgewisseld met voorgelezen teksten.

    Zondag 18 december is broeder Marten van der Wal in gemeenschap Enschede-Zuid.

    Afgelopen weekend was het expeditieweekend in de Schaapskooi in Drunen. De jongeren en begeleiders hebben het erg naar hun zin gehad. Het was een weekend waar alles in zat:

    verdieping, gezelligheid, een lach en een traan, lekker eten en drinken, spelletjes doen met elkaar en ook gesprekken voeren tot diep in de nacht. Er zijn vriendschappen voor het leven ontstaan.

    Zondagochtend was er een gespreksdienst met zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal. Daarin kregen gedichten van de jongeren een bijzondere plek. Het was een dienst die niet snel vergeten zal worden. In 2023 is er weer een nieuw landelijk expeditietraject voor alle 17- en 18-jarigen.

     

    Gepubliceerd op

  • Betreft: landelijke eredienst

    Zondag 18 december is er weer een landelijke eredienst. Het thema is 'Heilzame stilte'. De verzorgers zijn Karianne Barth (voorganger gemeenschap Leiden) en Christa de Wit (geestelijk verzorger gemeenschap Apeldoorn). De dienst start om 10.00 uur.

    • Je kunt de dienst volgen via de link: https://youtu.be/7VBUCYL_fNo
    • Ook op de website vind je de link naar de eredienst.
    • De dienst is ook te beluisteren via de webradio (afstemmen op landelijke zender).

     

    Gepubliceerd op

  • Betreft: landelijke nieuwjaarsdienst

    Zondag 15 januari 2023 is er een landelijke nieuwjaarsdienst in Hilversum, aanvang 10.30 uur. De samenkomst kan door iedereen die dat wil online gevolgd worden. Voor deze samenkomst worden fysiek uitgenodigd: de districtsvoorgangers, voorgangers of middelpunten geestelijke verzorging, bestuursleden, leden van de Raad van Toezicht, de medewerkers van de landelijke organisatie en voorgangers die in 2022 zijn vrijgesteld. Ook is er ruimte voor twee genodigden per gemeenschap. Het is aan de voorganger(s)/middelpunten geestelijke verzorging hen te vragen.

    Alle genodigden ontvangen begin 2023 een persoonlijke uitnodiging.

     

     

    Gepubliceerd op