Landelijke mededelingen week 49

  • blobid0.png

     Vrijdag 9 december is zuster Nanda Ziere aanwezig bij de Lessons and Carols in de St. Walburgiskerk in Zutphen. Tijdens deze samenkomst worden in de Anglicaanse traditie van 'lessons and carols' liederen afgewisseld met voorgelezen teksten.

    Zaterdag 10 en zondag 11 december is het Expeditie-weekend. De Expeditie is een verdiepingsjaar voor jongeren van rond de zeventien jaar, bedoeld om te helpen bij het ontdekken en formuleren van hun eigen visie op het leven en hun plek daarin. De expeditie, die dit jaar landelijk werd aangeboden, wordt dit weekend samen met elf jongeren, hun maatjes en de expeditiebegeleiders afgesloten in de Schaapskooi in Drunen.

    Naast vooral gezellig samenzijn, staan op zaterdag verschillende werkvormen op het programma. Na het ontbijt op zondag bereiden de jongeren met zuster Nanda Ziere en broeder Marten van der Wal de eredienst voor. Het weekend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

    Gepubliceerd op

  • Betreft: online inspiratiebijeenkomst

    Aanstaande zondag is er om 10.00 uur weer een landelijke online inspiratiebijeenkomst. 'Vrede op aarde', klinkt mooi, maar hoe doe je dat in je eigen leven en in jezelf? Samen gaan we op zoek als eerste opmaat richting de kerst.

    Wil je er online bij zijn? Meld je dan aan via de website 

     

    Gepubliceerd op