Landelijke mededelingen week 48

  • Zondag 4 december bezoekt zuster Nanda Ziere gemeenschap Hoorn.

     

    Afgelopen zondag, 27 november, bezocht zij gemeenschap Zürich. Broeder Marten van der Wal was in gemeenschap Arnhem.

     

    Zuster Nanda Ziere: Met de trein naar een prachtige stad waar ik vroeger vaak kwam vanwege de samenkomsten met de apostel daar. En nu bij een mooie groep van mensen van alle leeftijden die elkaar opzoeken om hun gemeenschappelijke ideaal te blijven voeden.

    Op zaterdag een gemeenschapsdag in een hut in het bos met heerlijke zelfgemaakte taart en raclette. En zondag samen eredienst. Het was fijn om samen te zijn met twaalf mensen, samen te zingen, ons samen verdiepen in de weekbrief en samen aan de rondgang te gaan.

    Ik ging met een blij gevoel weer richting het station naar huis. Bis bald und liebe Grüße!

     

    Broeder Marten van der Wal: Tijdens een mooie eredienst in gemeenschap Arnhem (waar gemeenschap Doetinchem-Velp ook bij aanwezig was) zijn broeder Cuypers en broeder Knoeff vrijgesteld van hun plaats als voorganger. Zuster Irene Sijbrand blijft voorganger van de gemeenschap en gemeenschapsbreed wordt er gezorgd voor nabijheid, verdieping & inspiratie, verbinding en de coördinatie/beheer. Ik ben erg onder de indruk geraakt van het in gedeelde verantwoordelijkheid willen dragen van de gemeenschap met volop ruimte voor initiatief.

    Zuster Ineke Gerritse-Zwart, districtvoorganger van het district Eindhoven, was ook in Arnhem. Zij vertelt. Ik wil graag benoemen dat broeder Van der Wal bezield én bezielend werkte. Hoewel iedereen vooraf op de hoogte was van alle wisselingen en bewegingen werd het tijdens deze eredienst opgetild en geheiligd. Práchtig!

     

    Gepubliceerd op

  • Datum nieuwjaarsdienst

    In De Stroom van november stonden bij het bericht over de landelijke nieuwjaarsdienst helaas twee verschillende data vermeld. De juiste datum van de nieuwjaarsdienst is zondag 15 januari 2023. De bijeenkomst kan ook online gevolgd worden. Dus zet de datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

    Gepubliceerd op