Terug naar activiteitenoverzicht
13 maart 2024

Infoavond: Ambassades van Vrede

Baarn

Op woensdagavond 13 maart is er een informatiebijeenkomst over Ambassades van Vrede, in Baarn. De avond bestaat uit twee delen: een deel voor mensen die nog (relatief) onbekend zijn met dit concept en interesse hebben, en een deel voor al bestaande Ambassades van Vrede die zoeken naar tips en handvatten.

Aanmelden is nodig, en kan onderaan deze pagina.

Programma
19.00 uur: voor degenen die dat willen is er soep en een broodje
19.30 uur: start van de informatiebijeenkomst voor mensen met interesse in het idee van een Ambassade Van Vrede, en eventueel met de wens er eentje te starten
20.30 uur: half uur pauze voor koffie/thee
21.00 uur: start van de bijeenkomst voor al bestaande Ambassades van Vrede

Inhoud
Het eerste deel van de avond richt zich op wat een Ambassade van Vrede is en doet. Wat betekent vrede voor jou? En hoe stellen we ons vrede voor als we kijken naar de huidige ontwikkelingen in de wereld? In de jaarlijkse Vredesweek in september stellen we elkaar deze vragen, maar hoe heeft een Ambassade van Vrede een rol hierin?
Het tweede deel van de avond richt zich op in informatie over inhoud, wat is Apostolisch perspectief op de ambassades, wat betekent het om een Ambassade van Vrede te zijn. En: hoe doe je dan de programmering, de eventplanning en hoe werf je fondsen voor je plannen?

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Jeannette Veninga: jveninga@apgen.nl

Waar en wanneer?

Datum
woensdag 13 maart 2024
Tijd
19:00 - 22:00 uur
Locatie
Villa Berg en Dal, Jacob van Lenneplaan 12, Baarn

Meld je hier aan