Terug naar activiteitenoverzicht
10 december 2023

Kerstconcert

Almelo

Op 10 december a.s. vindt er een bijzonder kerstconcert plaats in Almelo. Zangers van maar liefst drie koren zullen deze middag hun stemmen laten klinken in het gebouw van het Apostolisch Genootschap in Almelo. Na een afwezigheid van enkele jaren, onder andere door corona, wordt hiermee een muzikale traditie weer in ere hersteld.

Naast het Almeloos Mannenkoor, treedt ook het Slavisch Byzanthijns vrouwenkoor Radujsja op. Een derde koor wordt gevormd door kinderen en volwassenen uit Oekraïne, die voor de oorlog hun land zijn ontvlucht. De drie koren zullen afzonderlijk een aantal liederen uit hun repertoire ten gehore brengen en daarnaast ook een gezamenlijk optreden verzorgen. Uiteraard allemaal in kerstsfeer.

Iedereen is van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen. Na afloop is er een hapje en een drankje. De toegang is gratis, maar een vrije gift is welkom.

De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur

"Muziek raakt je en muziek verbindt. Juist in deze hectische en onzekere tijden, is het mooi om samen te kunnen genieten van mooie muziek”, aldus organisator Jan van Huizen. “We willen met dit concert graag een moment van bezinning bieden en de gelegenheid voor mensen om met elkaar in gesprek te komen.

Waar en wanneer?

Datum
zondag 10 december 2023
Tijd
15:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap, Reeststraat 2a / Flevoplantsoen, Almelo